Vanmiddag stond GOMOS in Groningen tegenover GRC. Het was een duel tussen de nummer 6 (GRC) en nummer 7 (GOMOS) van de eerste klasse E.

GRC begon vandaag sterk aan de wedstrijd, in de tweede minuut kreeg de thuisploeg al een dikke kans, het duurde iets langer voordat hij ook verzilverd werd, in de 27e minuut maakte Jasper Kingma de 1-0 voor GRC en een paar minuten later moest Melvin Koning voor de tweede keer de bal uit zijn net vissen, Bram Mulder maakte de 2-0 voor GRC. Hierna kreeg GOMOS nog wel wat kansen, maar GRC bleef zeer effectief in de aanval. Met 2-0 op het scorebord gingen beide ploegen de rust in.

De tweede helft was wederom spannend, er waren kansen voor zowel GOMOS als GRC en in de 57e minuut was daar dan de aansluiting voor GOMOS, het doelpunt werd gemaakt door wie anders dan Jannes Siegers! En Jannes gaf een visitekaartje af want twee minuten later was hij ook verantwoordelijk voor de 2-2! Na de gelijkmaker waren er kansen over en weer maar uiteindelijk moesten beide ploegen zich tevredenstellen met 1 punt.

GOMOS staat na vandaag op plaats 8 met 18 uit 15.

Jannes Siegers mag er na vandaag weer twee bijschrijven en staat nog steeds veilig op de eerste plaats van de Noordenveld gouden schoen ranglijst, met 17 doelpunten.