Donderdagavond werd de eerste seizoenshelft weer traditioneel afgesloten met de legendarische SUPERSPORTQUIZ in de kantine. Na een spannende finaleronde werd GOMOS ZA2 de grote winnaar.

De kantine stroomde na de laatste veldtraining van 2019 weer bomvol. Wim Bakering had weer een leuke sportquiz in elkaar gezet, met grappige filmpjes, gezellige muziek en uiteraard lastige vragen. Uiteindelijk ging GOMOS ZA2 met de kerstmutsen naar huis. Zij eindigden net boven GOMOS 1 en GOMOS 4. Na afloop van de quiz bleef het nog lang gezellig aan de Schapendrift. Dank gaat uit naar het kantinepersoneel en Kippie Emmen, voor de heerlijke hapjes. Ook gingen de eerste GOMOS 75 jaar mutsen en sjaals over de toonbank.

Toch is de eerste seizoenshelft nog niet helemaal voorbij. Als de velden het toelaten speelt GOMOS 1 zondag nog thuis tegen SWZ Boso Sneek en kan GOMOS JO15-1 een dag eerder nog najaarskampioen worden. Ook staat voor het eerste elftal van GOMOS het Protos Weering toernooi en het Leekster Voetbalgala op het programma. De jeugd sluit 2019 weer traditioneel af met de oliebollenactie. En natuurlijk niet te vergeten.. op Kerstavond het GOMOS-kerstklaverjassen bij Café Zwaneveld!