Vandaag kwamen de mannen uit Winschoten op deze prachtige paasmaandag naar Norg.WVV stond op de 4e plaats en Gomos op de 7e plek in de 1e klasse F.Voor beide clubs was winnen dus cruciaal!Bij Gomos een paar veranderingen, Melvin stond niet op de goal en Guido was geblesseerd (voetblessure).Om 14:00 uur werd er in een heerlijk zonnetje afgetrapt. Jannes Siegers kreeg al vrij voeg in de wedstrijd een mooie kans maar schoot helaas over. De eerste 20 minuten waren er voor beide clubs wat kansen en ging het aardig gelijk op.In de 24e minuut viel de 1e goal, die kwam WVV toe. Gomos bleef de goal zoeken en in de 35e minuut kwam uit een vrije trap (genomen door Ricardo Smit) de gelijkmaker via de voet van Richard Meursing 1-1!Helaas voor Gomos kwam WVV vlak voor rust op de 1-2, net als hun eerste doelpunt ook nu weer uit een vrije trap.In de 2e helft werd er door Gomos nog wel alles aan gedaan maar werden er geen echte kansen meer gecreëerd en ook weinig kansen weggeven.En na 90 minuten was de eindstand 1-2 en is het Gomos niet gelukt de 3 punten in huis te houden.Voor de bezoekers uit Winschoten zal deze paasmaandag ongetwijfeld iets fijner zijn verlopen dan bij de Norgers.