GOMOS heeft zondagmiddag opnieuw uitstekende zaken gedaan in de 1e klasse F. De ploeg van trainer Wim Bakering won zondagmiddag in Leeuwarden met 0-2 van koploper FVC. Het betekende de derde overwinning op rij voor de promovendus uit Norg.

Thuisploeg FVC kreeg in de dertiende minuut een strafschop na een vermeende handsbal van Jeffrey Krul. GOMOS kwam goed weg, want de penalty eindigde op de paal. Even later kwam GOMOS wel op voorsprong. Ivo Drenth zorgde met een droge knal in de hoek voor de openingstreffer. GOMOS speelde verzorgd voetbal op het kunstgrasveld in Leeuwarden. In de tweede helft had GOMOS ook het betere van het spel. De Friezen werden steeds gefrustreerder. Na een uur spelen werd de score verdubbeld door Jordi van Esch, 0-2. GOMOS kwam bijna niet in de problemen. FVC raakte een kwartier voor tijd alleen nog de lat. In de slotfase kon de 0-3 nog vallen, maar het werd niet goed uitgespeeld. Opvallend was dat FVC de wedstrijd eindigde met tien spelers, na een discussie tussen een speler van de thuisploeg en de eigen trainer. GOMOS stapte zeer verdiend met een overwinning van het veld. Vorige week won GOMOS nog van koploper vv Emmen, zondagmiddag werd de nieuwe koploper FVC verslagen!

Volgende week zondag 11 november is GOMOS vrij. Maar drie dagen eerder, op donderdag 8 november, speelt GOMOS voor de beker tegen vv Emmen. Deze wedstrijd wordt gespeeld bij Achilles 1994 in Assen en begint om 20.00 uur.

Opstelling: Melvin Koning, Richard Meursing, Ronald Sloots, Ramon Klok, Jeffrey Krul, Jordi van Esch, Ivo Drenth, Ricardo Smit (Daan Krause/67), Jannes Siegers (Thomas Verra/79), Joris Adams, Guido Koolen (Robert Elsinga/67).