GOMOS kreeg Emmen op bezoek, waar op 2 oktober uit bij Emmen in een krankzinnige wedstrijd met 3-4 werd gewonnen door GOMOS waren de punten vandaag ook weer hard nodig. Voorafgaand aan de wedstrijd werd er een minuut stilte gehouden voor de slachtoffers van de aardbevingen. Toen de bal rolde bleek Emmen gelijk een paar keren gevaarlijk, ze kregen in de 33e minuut de bal ook daadwerkelijk in het net, echter werd deze goal afgekeurd vanwege buitenspel. Los van wat kleine kansen voor beide teams ging men met 0-0 de rust in.

De tweede helft zagen we een feller GOMOS, Jannes Siegers kreeg al vrij snel een uitgelezen kans uit een vrije trap, maar de keeper van Emmen voorkwam. In de 54e minuut viel dan wel de 1-0, uit een mooie aanval kreeg Jannes Siegers de bal aangespeeld en uit de draai schoot hij op de keeper die voorkwam met zijn voet en die weg rollende bal werd door Tim Assman relaxed binnengeschoten, GOMOS op 1-0. Vlak hierna kon Jannes Siegers uit twee kansen de score verhogen, toch was het steeds weer de keeper van Emmen die voorkwam. Richting het einde van de wedstrijd bleef Emmen gevaarlijk en hing de 1-1 vaak in de lucht toch viel hij niet. Martin wisselde in de 82e minuut Jorden Wegdam voor Juan Kemker en even later was er nog een dubbele wissel, Wouter Speelman en Sven Pilon gingen eruit en Wouter Honebeek en Teun Timmer kwamen erin. GOMOS kwam op het einde nog wel goed weg, in de ’89e minuut moest Melvin de 1-1 voorkomen, maar uiteindelijk bleven de drie broodnodige punten in Norg!

Martin Drent na afloop:

Als je het positief bekijkt hebben we de afgelopen vier wedstrijden drie keer de nul gehouden, dat is top. We zijn alleen te wisselend, als organisatie stonden we vandaag wel weer goed en ik ben blij dat Tim weer een doelpunt heeft gemaakt, dat geeft vertrouwen. En deze wedstrijd moet je ook gewoon winnen, als je kijkt naar de stand dan zijn die drie punten van vandaag gewoon ontzettend belangrijk. Maar ook voor het gevoel, want je bent nu twee weken vrij en als je dat met een nederlaag doet blijft die nederlaag twee weken hangen en nu blijft ie in positieve zin hangen, kortom een super zondag!