GOMOS heeft dinsdagavond een oefenwedstrijd gespeeld tegen FC Assen. De ploeg van trainer Wim Bakering won op het kunstgrasveld in Assen met 2-3. Nieuweling Ricardo Smit maakte zijn eerste wedstrijdminuten, uitgerekend tegen zijn oude club. De andere nieuwkomer, Ronald Sloots, was nog afwezig door een blessure.

De thuisploeg, afgelopen seizoen kampioen geworden in de 2e klasse, kwam meteen op een 1-0 voorsprong. Een schitterende vrije trap vloog achter doelman Melvin Koning. Een paar minuten later maakte GOMOS alweer de gelijkmaker. De 1-1 kwam van de voet van aanvalsleider Jeroen van der Horst.  Halverwege de eerste helft kwam FC Assen weer op een 2-1 voorsprong.

Na de rust gingen beide ploegen wisselen. Zo kwamen Teun Vermeer, Joris Adams en Gijs Baving in het veld. Lang leek het er op dat er in de tweede helft geen doelpunten meer zouden vallen, maar GOMOS kwam sterk terug. Daan Krause werd neergehaald in de zestien meter, waardoor GOMOS een penalty kreeg. Aanvoerder Guido Koolen miste, maar in de rebound viel alsnog de 2-2. De Norgers kwamen zelfs op een 2-3 voorsprong, nadat Daan Krause de ongelukkige doelman van FC Assen passeerde.

Kortom, Een leerzame wedstrijd en een knappe overwinning!

Opstelling GOMOS
Melvin Koning, Wesley Grevink, Ramon Klok, Jeffrey Krul, Jan-Harm Siegers, Ricardo Smit, Friso Tonckens, Ivo Drenth, Daan Krause, Guido Koolen, Jeroen van der Horst.

Wissels
Joris Adams, Teun Vermeer, Gijs Baving

 

img_8592

img_8609

img_8604

img_8658

img_8587