GOMOS heeft ook de tweede wedstrijd na de winterstop gewonnen. De ploeg van trainer Wim Bakering speelde een moeilijke wedstrijd tegen LSC 1890 maar ging wel winnend van het veld. Al in de derde minuut scoorde Jannes Siegers de enige treffer van de middag.

GOMOS kwam goed uit de kleedkamer en zette meteen druk op de verdedigers van LSC 1890. Al in de derde minuut kwam daar de openingstreffer. Ivo Drenth zette na een individuele actie Jannes Siegers voor het doel, de aanvaller wist hier wel raad mee en bracht GOMOS al snel op voorsprong. Jeffrey Krul kon GOMOS nog voor de rust op een 0-2 voorsprong brengen, maar de verdediger kopte naast. De thuisploeg kon daar in tegen amper gevaarlijk worden.

Ook na de rust waren de kansen voor GOMOS. Vanaf de middellijn kwam Jordi van Esch alleen op de keeper af, maar op het laatste moment kwam daar een Fries been tussen. Even later bracht de doelman van LSC 1890 redding op een kopbal van invaller Jeroen van der Horst. De Norgers kwamen in de slotfase niet meer in gevaar, waardoor de drie punten mee terug gingen naar Norg.

Volgende week zondag 11 februari speelt GOMOS de thuiswedstrijd tegen Forward. De wedstrijd op de Schapendrift begint om 14:00 uur.