GOMOS is zondagmiddag de competitie uitstekend begonnen. De ploeg van trainer Wim Bakering won met 1-4 op bezoek bij HFC’15 in Hoogkerk.

GOMOS begon goed aan de wedstrijd, maar de eerste grote kans was voor de thuisploeg. De Norgers kwamen echter door een schitterend doelpunt van Ivo Drenth op een 0-1 voorsprong. Door een doelpunt van Michel Darmeveil kon GOMOS met een 0-2 voorsprong rusten. Vlak voor de rust was er nog wel een dubieus moment. Nadat de grensrechter van HFC’15 vlagde voor buitenspel en de scheids floot schoot Jannes Siegers de 0-3 binnen. Na het fluitsignaal besloot de scheidsrechter toch verder te spelen, omdat de bal bij Jannes Siegers terecht kwam, die niet buitenspel stond. Na hevig commentaar van de ploeg uit Hoogkerk besloot de scheidsrechter alsnog het doelpunt af te keuren.

Gelijk na rust wist GOMOS de wedstrijd definitief te beslissen door doelpunten van Andre Bakering en opnieuw Michel Darmeveil. In de laatste minuten van de wedstrijd wist HFC’15 de eretreffer te maken. De dik verdiende overwinning kwam echter niet meer in gevaar.

Een fantastische start van de competitie voor GOMOS. Volgende week zondag 11 september staat de eerste thuiswedstrijd op het programma. Dan komt Heiligerlee op bezoek in Norg.