GOMOS heeft zondagmiddag met 1-0 gewonnen van ZFC Zuidlaren. De enige goal van de wedstrijd kwam op naam van Roy Slachter. Door de overwinning blijft GOMOS koploper in de derde klasse B.

 

De supporters op Sportpark Schapendrift zagen een matig duel. GOMOS had wel het betere van het spel maar tot grote kansen kwam de ploeg van trainer Wim Bakering niet. Na goede voorzet van Richard Meursing zorgde Roy Slachter voor de openingstreffer. In de tweede helft gebeurde er weinig voor de doelen. De gasten uit Zuidlaren waren via een vrije trap dichtbij de gelijkmaker, maar doelman Melvin Koning redde spectaculair. Aan de andere kant kon Jeroen van der Horst de wedstrijd beslissen, maar hij kwam een voetlengte te kort. De voorsprong kwam echter niet meer in gevaar. De punten bleven zo in Norg.
Komende zondag 16 oktober staat de topper tussen ASVB en GOMOS op het programma. De wedstrijd tussen de nummers 2 en 1 begint om 14:00 uur in Blijham. ASVB won afgelopen zondag ternauwernood met 3-4 bij HFC’15.