GOMOS heeft zondagmiddag met ruime cijfers gewonnen bij St. Annaparochie. De ploeg van trainer Wim Bakering zegevierde met 0-3 in Sint Annaparochie.

Al in de eerste minuut kwam GOMOS op een 0-1 voorsprong. Ivo Drenth maakte na ongeveer 23 seconden de openingstreffer. Beide ploegen kregen hierna een aantal kansen, maar de Norgers hadden het betere van het spel.

In de tweede helft maakte GOMOS opnieuw een snelle goal. De 0-2 werd in de 50e minuut gemaakt door Jeroen van der Horst, die in de rust Ricardo Smit had vervangen. Ronald Sloots benutte vijf minuten voor tijd een strafschop en zette hiermee de 0-3 eindstand op het scorebord.

GOMOS doet door de overwinning goede zaken in de 2e klasse K. Koploper Stadspark verloor met 2-1 bij GVAV-Rapiditas. Met nog twee wedstrijden tegoed heeft GOMOS nu zeven punten minder dan de Groningers. Aanstaande donderdag 19 april speelt GOMOS de thuiswedstrijd tegen Forward. De wedstrijd in Norg begint om 18.45 uur. Drie dagen later, op zondag 22 april, speelt GOMOS opnieuw thuis. Dan is om 14.00 uur DTD de tegenstander.

Opstelling: Melvin Koning, Richard Meursing, Ramon Klok, Ronald Sloots, Jeffrey Krul, Jordi van Esch, Ricardo Smit (Jeroen van der Horst/46), Roy Slachter, Ivo Drenth (Jan-Harm Siegers/85), Jannes Siegers, Guido Koolen (Jan Jort van Burgsteden/85).