GOMOS heeft de thuiswedstrijd tegen FC Oldemarkt met 4-1 gewonnen. Op een mistig Sportpark Schapendrift in Norg nam de ploeg uit Oldemarkt een 0-1 voorsprong. Nog voor de rust schoot Ivo Drenth de gelijkmaker binnen. De middenvelder moest echter nog voor de rust geblesseerd het veld verlaten.

In het begin van de tweede helft kreeg GOMOS gelijk een aantal kansen. Erik de Roode raakte de lat en Roy Slachter zag zijn kopbal in de handen van de keeper verdwijnen. Uiteindelijk kwam de ploeg van trainer Wim Bakering via een fantastische lob van Jeffrey Krul op een 2-1 voorsprong. De wedstrijd werd beslist door een rake kopbal van invaller Auke Rozema. In de blessuretijd wist ook invaller Sven Pilon het net te vinden. De A-junior scoorde zijn eerste doelpunt voor het eerste elftal.

Aanstaande zondag 8 november gaat GOMOS op bezoek bij koploper Steenwijker Boys. De wedstrijd in Steenwijk begint om 14:00 uur.