GOMOS heeft ook zijn vijfde wedstrijd van het seizoen weten te winnen. In Hoogezand won de ploeg van trainer Wim Bakering met 2-3. Het winnende doelpunt viel in blessuretijd en kwam op naam van de debuterende Bryan Riemsma.

Op het kunstgrasveld in Hoogezand moest Joris Adams al in openingsfase geblesseerd het veld verlaten. De eerste grote kans van de wedstrijd was voor de thuisploeg.  Nadat doelman Melvin Koning redde ging de rebound ver over. GOMOS kwam echter op een 0-1 voorsprong. In de 36e minuut ging de bal op de stip na een handsbal van een verdediger van Hoogezand. Ronald Sloots ging achter de bal staan en schoot met overtuiging de bal achter de keeper. Hierdoor ging GOMOS rusten met een 0-1 voorsprong.

Na de rust kwam Hoogezand al snel weer langszij. Doelman Melvin Koning werd voor het eerst dit seizoen geklopt. Hoogezand begon aan te dringen maar vlak na de gelijkmaker stond de Norger goalie wel in de weg. Aan de andere kant was Jeroen van der Horst dichtbij een doelpunt, maar de spits kopte over. Even later was het wel raak. Na een prachtige voorzet van Richard Meursing kopte Jeroen van der Horst de 1-2 in de touwen. GOMOS kon de wedstrijd definitief op slot gooien, maar na een counter schoot Guido Koolen van dichtbij over. De moegestreden Jeroen van der Horst verliet het veld voor de debuterende Bryan Riemsma. Nadat doelman Melvin Koning ver uit zijn doel ging maakte Hoogezand de gelijkmaker. De wedstrijd werd feller en feller waarbij beide ploegen voor de winst gingen. Bryan Riemsma leek op de keeper af te gaan maar de grensrechter stond met de vlag omhoog, een curieus moment. De wedstrijd leek op een gelijkspel af te stevenen, maar in de blessuretijd viel alsnog de winnende treffer. Aanvoerder Guido bracht de bal voor het doel en uitgerekend de debuterende Bryan Riemsma wist de bal in te tikken.

Door de overwinning heeft GOMOS nog altijd de volle buit en blijft het aan kop in de 2e klasse K. De Norgers moeten de koppositie delen met SC Stadspark, GVAV-Rapitias en Roden, die zondagmiddag ook wisten te winnen. GOMOS speelde wel één wedstrijd minder. Aanstaande zondag 5 november speelt GOMOS de thuiswedstrijd tegen Asser Boys. De wedstrijd tegen oud-trainer Martin Koops begint om 14:00 uur.