In de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen hoopt GOMOS met FVC af te rekenen. De Leeuwarders – spelend in het groen/geel – hopen de vervelende nasmaak van een 0-4 nederlaag weg te poetsen. 

Het was genieten afgelopen zondag in Westerbork. Niet van het spel, wat volgens Niels Dijkhuizen van RTV Drenthe wel heel erg tegenviel, maar des te meer van de drie punten. Winnen bij VKW, dat is niet iedereen gegeven. En dus kan GOMOS terugkijken op een geslaagde competitie-ouverture.

Maar in de voetballerij telt maar één ding en dat is de volgende wedstrijd. De blik gaat dus op zondag, wanneer de mannen van Martin Drent de Friesche Voetbal Club treffen. Zij kregen een week geleden slaag van SVBO en werden op eigen huis met 0-4 de kantine in gestuurd. Geen fijn begin voor de club die in een heel grijs verleden (we spreken voor de Tweede Wereldoorlog, zelfs Ronald Sloots was nog niet geboren) nog te boek stond als voetbalclub Vitesse.

Het belooft een bijzonder leuke dag te worden aan de Schapendrift in Norg. Niet alleen omdat de bal weer rolt, maar ook omdat er na tijd de nodige gezelligheid gepland staat in de kantine.

Afwezig zijn nog steeds Ronald Sloots (schouderblessa) en Guido Koolen (hamstringblessa). Derhalve treedt GOMOS aan met de volgende namen:

Melvin Koning, Justin Oosterman, Richard Meursing, Thomas Verra, Roy Slachter, Jeffrey Krul, Ricardo Smit, Jordi van Esch, Ivo Drenthe, Tim Assman, Dennis van der Heide, Wouter Speelman, Edwin Rozenveld, Robert Elsinga, Ivo Drenth.