GOMOS heeft de titel voor het grijpen in de 3e klasse B. Muntendam en ASVB staan met nog 6 wedstrijden te gaan op een ruime achterstand. De Norgers kunnen aanstaande zondag 9 april zelfs de titel al pakken, wanneer ASVB op bezoek komt in Norg. Wij blikken terug op het seizoen 1999/2000. Het seizoen waarin GOMOS voor het laatst kampioen werd.

Door: Jasper Boer

Seizoen 1999/2000
De laatste keer dat GOMOS kampioen werd was in het seizoen 1999/2000. Onder leiding van trainer Henk Veenhof verloor GOMOS dat seizoen maar twee keer, maar toch moest er een beslissingswedstrijd worden gespeeld om het kampioenschap. Op de laatste speeldag speelde GOMOS een zeer beladen derby tegen Roden, maar de boeketten konden voor de zoveelste keer weer terug gebracht worden naar de Norger bloemist.

porrr

GOMOS en Zuidhorn hadden na de laatste speelronde beiden 50 punten. Op donderdagavond werd er een beslissingswedstrijd gespeeld op het terrein van VAKO in Vries. Inzet was de titel in 3B. Maar liefst 1700 toeschouwers zagen een gemotiveerd GOMOS. Zuidhorn werd naar de slachtbank geleid. De “Auwema-boys” versloegen Zuidhorn met duidelijke cijfers, 5-0. In de winterstop had GOMOS ook al het prestigieuze Leekster Voetbalgala gewonnen. Het werd uiteindelijk een prachtig jaar voor GOMOS. Hieronder een beeldverslag van het laatste kampioensjaar, met dank aan Dientje Auwema.

Opstelling beslissingswedstrijd GOMOS
Hans van Riesen, Luuk van Birgelen, Reinald Arends, Jan-Pieter Dekker, Andre Maris, Stefan Ensing, Arjan De Vries, Reint-Jan Auwema, Marco Jager, Martin Bloem, Bas van den Berg

Klik op de foto voor een betere resolutie.

naamloos

dekker

aqim

naamloosk-k

erere

peize

onb

roden

bloem

ruiner

henk

leek

opop

popopo

bloemeee

vakii

hekken

naamloos

a-dsdsd

bloemen

tweeluik

dssds

dsdsds

fdfdfdf

bjvghv

ddsd

porrr