Vier dagen na de mooie derbyzege in Roden, wacht HOVC. Vanavond spelen de Norgers om 20:00 uur aan de Hammeersweg in Odoorn. 

In HOVC treft GOMOS een jonge vereniging. Hunso Oring Valther Boys Combinatie werd in 2022 opgericht, na een fusie tussen Hunso Oring Combinatie en Valther Boys. Het is de eerste keer dat GOMOS tegen HOVC speelt, in de nog prille historie van de club uit Odoorn.

De wedstrijd op bezoek bij HOVC zou eind januari al gespeeld worden, maar werd toen afgelast. Daarom wordt nu, vlak voor het Paasweekend, de partij ingehaald. Dat betekent voor de jongens van GOMOS 1 twee dingen: ze kunnen de goede lijn van afgelopen zondag doortrekken, maar missen nu ook een avond oefenen voor de GOMOS Plebeksjo!

Of dat laatste de act van GOMOS 1 zal deren, merken we morgenavond in een afgeladen Café Zwaneveld. Eerst is het zaak te winnen van hekkensluiter HOVC, die na 16 wedstrijden slechts 10 punten heeft. GOMOS heeft dankzij de winst op Roden weer zicht op plekken 5 en 6, en kan zichzelf vanavond daarom een dienst bewijzen. Winnen betekent aanhaken en – wie weet? – kijken naar een mogelijke nacompetitieplek. Hup GOMOS!

Dat hoopt het te gaan doen met de volgende namen:

Mathijs Buist, Melvin Koning, Roy Slachter, Ramon Klok, Richard Meursing, Martijn Bosman, Jeffrey Krul, Jordi van Esch, Ricardo Smit, Ivo Drenth, Tim Assman, Jorden Wegdam, Wouter Speelman, Juan Kemker, Wouter de Vries, Edwin Rozenveld en Sven Pilon.