Gomos kreeg vandaag de koploper uit de competitie VKW op bezoek. De Börkers kwamen natuurlijk voor de winst en kregen die uiteindelijk ook, VKW won met 1-2. Het was een mooie pot, beide teams gingen gelijk op en na afloop was de constatering dat een gelijkspel gezien het wedstrijdverloop wel het meest verdiend was. Na afloop sprak ik Martin Drent over de wedstrijd. De eerste 10 min hadden we het erg lastig aldus Martin, we werden op de eigen helft erg onder druk gezet door een fel VKW. Maar gedurende de 1e helft kwamen wij er meer en beter in en kregen we meer controle over de wedstrijd. Het was voor ons ook best even zoeken vanwege de 2 spitsen van VKW, er stond daarnaast ook gewoon veel kwaliteit tegenover elkaar. En in de 31e minuut komt dan via Ivo Drenth de 1-0 voor Gomos en dat is best wel uniek gezien het feit dat dit nu al de 4e keer op rij is dat Ivo Drenth de 1-0 maakt tegen VKW aldus Martin. En op dat moment was dat gezien het wedstrijdbeeld ook wel verdiend.En ja jammer genoeg kwam daarna de 1-1 door Jeroen Welles van VKW, maar daar zijn we niet slechter door gaan spelen aldus Martin. Met 1-1 gingen beide teams de rust in.

En dan de 2e helft, waarin VKW in de 78e minuut de 1-2 (Robert Veen) maakt dat was even pijnlijk, zeker omdat Gomos 4 keer de lat/paal heeft geraakt (VKW ook 2 keer), tja zegt Martin als ik dan beide wedstrijden bekijk, die in Westerbork en hier, dan hebben wij in Westerbork misschien te veel gekregen en VKW vandaag te veel. Al met al hebben we vandaag bij vlagen heel goed gespeeld, als je terugkijkt naar de laatste weken waar het vooral de lange bal was, zagen we vandaag weer veel voetbal en het  publiek heeft daardoor een mooie wedstrijd gezien van twee goed voetballende ploegen die behoorlijk aan elkaar gewaagd waren. Beiden zijn heel diep gegaan, met nu 3 punten voor VKW, wat ook voor ons de winst had kunnen zijn. Martin besluit, het zit soms even niet mee, balletjes op de paal/lat, etc, maar ondanks dat ben ik wel weer trots na vandaag. De boys hebben het goed gedaan, goed gespeeld, alleen net niet goed genoeg.