De Sponsorcommissie heet drie nieuwe sponsoren van harte welkom bij voetbalvereniging GOMOS in Norg. Ook interesse om sponsor te worden? Neem contact op via sponsoring@gomos.nl en vraag naar de mogelijkheden!

 

Loonservice Noord
Loonservice Noord is een organisatie voor het verzorgen van salarisadministratie en het geven van personeelsadvies. Wij bedienen accounts- en administratiekantoren en mkb-ondernemers. Vanwege ons werkgebied kiezen we ervoor om regionale clubs te ondersteunen. GOMOS is een bekende club die op hoog niveau speelt en daarom hebben we voor GOMOS gekozen. Loonservice Noord is gevestigd in Assen.

 

Slenema en Aalders
Slenema en Aalders belastingadviseurs en accountants is een “ down-to-earth” administratiekantoor, waar bedrijven en particulieren hun vertrouwde informatie met deskundige adviseurs kunnen bespreken. Gecombineerd met een grondige kennis van fiscale wetgeving en accountancy, kunt u van ons een advies verwachten, waarmee u de financiële elementen trotseren. Slenema en Aalders is gevestigd in Roden en Paterswolde.

 

Haandrikman Uitvaartverzorging
Bij Haandrikman Uitvaartverzorging draait het eigenlijk maar om één ding; het verzorgen van de uitvaart van uw dierbare waarbij uw goede gevoel leidend is. We zijn erg gedreven om binnen de grenzen van wat mogelijk is een zo mooi mogelijke uitvaart neer te zetten. Daarbij lopen we waar nodig graag een stapje harder of verder voor u.Haandrikman Uitvaartverzorging sponsort vanaf dit seizoen GOMOS. En dat niet alleen met twee borden op het hoofdveld maar ook met de inzet van Anne-Jasmijn in MO17, Bjorn in JO13 en Boyd in JO11. Heel veel redenen dus om supertrots te zijn! Haandrikman Uitvaartverzorging is gevestigd in De Brinkhof in Norg.