Voetbalvereniging GOMOS uit Norg heeft zich versterkt met Mike Bos. De 25-jarige doelman komt over van Gruno uit Groningen. Door het stoppen van Rolf Brink is de TC van GOMOS op zoek gegaan naar een nieuwe doelman voor de selectie. Uiteindelijk heeft Mike Bos zijn jawoord gegeven aan GOMOS. De nu nog in Assen wonende keeper verhuist over een aantal weken naar Norg en heeft zin in een nieuw avontuur bij GOMOS.

Mike Bos begon met keepen in de D-jeugd van Helpman. In 2009 maakte hij vervolgens zijn debuut in het eerste elftal. Daarna kwam de keeper nog uit voor Hoogkerk en Gruno. Het afgelopen seizoen speelde hij zijn wedstrijden in het tweede elftal van Gruno. In de jeugd trainde hij mee bij de KNVB en bij BV Veendam.

Mike Bos is momenteel herstellende van een meniscus operatie en zal vanaf augustus aansluiten bij de selectie. Daar moet hij de concurrentie aan gaan met Melvin Koning. De talentvolle keeper trainde al een keer mee met de selectie van de geel/zwarten. Ook was hij afgelopen zondag aanwezig in Norg bij de nacompetitiewedstrijd tegen Olyphia.

 
IMG_8919