GOMOS heeft zondagmiddag met 2-0 verloren van WVV. In Winschoten speelde de ploeg van trainer Martin Drent speelde een slordige wedstrijd en ging daarom terecht onderuit.

Ondanks de vele regenbuien werd de wedstrijd gewoon op het hoofdveld van WVV gespeeld. In de dertiende minuut kwamen de Norgers ongelukkig op achterstand. Verdediger Ronald Sloots werkte de bal in eigen doel, waardoor WVV op 1-0 kwam. GOMOS verspeelde vervolgens bal na bal en kwam daardoor niet echt in de wedstrijd. Trainer Drent zag vlak voor de rust ook nog Robert Elsinga uitvallen met een blessure. In de tweede helft werd het spel van GOMOS niet echt beter. Ook de thuisploeg speelde geen goede wedstrijd maar GOMOS kon daar geen gebruik van maken. GOMOS kwam na een klein uur spelen ook nog eens met tien man te staan. Ricardo Smit ontving zijn tweede gele kaart en dus rood. WVV maakte hier al snek gebruik van door de 2-0 te scoren. Invaller Edwin Rozenveld en Ronald Sloots kregen nog wel een goede kans, maar WVV zegevierde terecht met 2-0.

Door de nederlaag is GOMOS gezakt naar de negende plaats in de 1e klasse F. Voor de winterstop komt GOMOS nog twee keer in actie, beide keren op eigen veld. Volgende week zondag 15 december komt eerst nummer zes GRC Groningen naar de Schapendrift. Aftrap in Norg is om 14.00 uur.