GOMOS heeft zondagmiddag met 2-0 verloren van SVBO. De ploeg van trainer Wim Bakering ziet door de nederlaag SVBO langszij komen in punten, maar de Norgers hebben nog één wedstrijd te goed. Aan het eind van het seizoen kan de vierde plaats nacompetitie opleveren.

GOMOS begon gehavend aan de strijd om de vierde plaats. Zo was aanvoerder Guido Koolen geschorst en vleugelaanvaller Jannes Siegers afwezig. Na een aftastende beginfase werd GOMOS via een afstandsschot van Ronald Sloots voor het het eerst gevaarlijk, maar zijn schot werd over getikt. Even later kwam de thuisploeg wel op voorsprong. Ronald Gerdes kapte Richard Meursing uit en schoot in de 14e minuut beheerst binnen. Tien minuten voor rust was GOMOS opnieuw dicht bij een doelpunt. Ronald Sloots mocht aanleggen maar zag zijn vrije trap gekeerd worden door de Emmer-doelman.

In de tweede helft ging GOMOS op zoek naar de gelijkmaker. De Norgers waren echter zeer ongelukkig aan de bal. Toch kwamen er wel wat kansen. Robert Elsinga schoot uit een voorzet van invaller Daan Krause net over. Edwin Rozenveld leek wel de gelijkmaker te maken, maar zijn goal werd afgekeurd na aanvallen van de keeper. Melvin Koning moest ook nog redding brengen. De goalie haalde de bal prachtig uit de kruising na een goede vrije trap. In de slotfase, waar de 15-jarige Wouter Honebeek zijn debuut mocht maken, ging de bal ook niet op de stip na een vermeende handsbal. In de laatste minuut besliste SVBO de wedstrijd. Johannes Grummel schoot de 2-0 binnen na balverlies van GOMOS.

Komende donderdag 2 mei speelt GOMOS de inhaalwedstrijd tegen WVV. Op de eigen Schapendrift in Norg wordt er om 19.15 uur afgetrapt. Op zondag 5 mei wordt er vanwege Bevrijdingsdag niet gevoetbald.