GOMOS heeft afgelopen zondag de bekerwedstrijd tegen SC Stadspark met 1-2 verloren. De gasten uit Groningen kwamen in de eerste helft op een 0-2 voorsprong. Een doelpunt van Jannes Siegers in de tweede helft was niet genoeg voor de volgende ronde van het bekertoernooi.

Het tweede elftal wist wel door te bekeren. In het Friese Cornjum stond er na negentig minuten een 2-2 eindstand op het scorebord. Pim Bolt wist twee keer te scoren. GOMOS 2 nam de penalty’s beter dan DTD 2 en plaatste zich voor de 2e ronde. Tijdens de penaltyreeks wisten alle spelers van GOMOS het net te vinden (Jelle Smilda, Shailesh Parmesardien, Pim Bolt, Twan Sipma, André Bakering). De thuisploeg miste de laatste strafschop.