GOMOS treedt vanmiddag in een uitwedstrijd aan tegen VV Roden. Beide teams bungelen onderaan in de competitie en hebben de punten hard nodig.

De ploeg van Martin Drent verloor vorige week terecht van WVV (1-3). De ploeg uit Winschoten creëerde veel kansen om de voorsprong te vergroten, maar verzuimden om de kansen af te maken. Door het verlies staat GOMOS met 8 punten op een 12e plaats in de competitie.

Voor tegenstander Roden loopt het seizoen ook nog niet zoals vooraf gehoopt. Ze bezetten momenteel de 9e plek in de competitie. Afgelopen week kwam het nieuws naar buiten dat trainer Freddy Strating na dit seizoen stopt als trainer bij VV Roden. Wel laat het bestuur weten ervan overtuigd te zijn dat Roden handhaving in de Eerste Klasse veilig te stellen.

Bij een overwinning komt GOMOS qua punten op gelijke hoogte met Roden.

De selectie:
Melvin Koning, Richard Meursing, Jeffrey Krul, Guido Koolen, Ivo Drenth, Ricardo Smit, Jordi van Esch, Jannes Siegers, Tim Assman, Martijn Bosman, Roy Slachter, Tom van Birgelen, Edwin Rozenveld, Wouter Speeman, Jelle Smilda, Mathijs Buist en Sven Pilon.