Na een voetballoos weekend voor de Norgers, speelt GOMOS vanmiddag de thuiswedstrijd tegen Germanicus uit Coevorden. Op het Schapendrift wordt om 14:00 afgetrapt.

In tegenstelling tot GOMOS, kwam de Coevorder club vorige week wel in actie. Germanicus ging met 0-1 onderuit tegen koploper Hoogezand, waardoor ze op de derde plek blijven staan.

Eerder dit seizoen troffen beide clubs elkaar ook al eens. Na een leuke eerste helft nam Germanicus een 2-0 voorsprong. Vlak voor rust kwam GOMOS terug na een benutte penalty van Edwin Rozenveld. In een gelijk opgaande tweede helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd, tot de 70ste minuut.

Scheidsrechter Boekholt kon niet verder vanwege een hamstringblessure. Een poging om de KNVB-hulplijn te bellen, leverde niet veel op. En dus was staken de enige optie. Een aantal weken later reisde GOMOS nogmaals af naar Coevorden, om de laatste twintig minuten af te werken. Ondanks een slotoffensief bleef de stand hetzelfde (2-1). Vanmiddag krijgt GOMOS de kans om zich te revancheren. Lees hieronder de selectie: