GOMOS kruist vanmiddag de degens met TVC’28. De ploeg uit Tubbergen is lijstaanvoerder in de competitie en verloor dit seizoen slechts één wedstrijd.

Waar GOMOS vorige week tegen GRC Groningen leek af te stevenen op een nederlaag, toonde de ploeg van Martin Drent veerkracht door een gelijkspel uit het vuur te slepen: 2-2. Jannes Siegers vond tweemaal het net en verstevigde zodoende zijn eerste plaats op de topscorerslijst. Hij is dit seizoen al goed voor 17 doelpunten.

TVC’28 maakt een voortreffelijk seizoen door. De Tubbergenaren geven dit seizoen weinig weg en staan op een terechte eerste plaats, al hijgt NEO met drie punten minder in de nek. Daarbij liet TVC vorige week twee punten liggen, door in Winschoten tegen WVV met 1-1 gelijk te spelen.

Tijdens de vorige ontmoeting won TVC’28 op sportpark De GroateMoat met duidelijke cijfers van GOMOS: 5-0. Maar volgens trainer Martin Drent staat de organisatie dit jaar beter en pakt GOMOS bovendien meer punten. Zit er vandaag een stuntje in voor de Norgers?

Wanneer we naar de wedstrijdselectie van GOMOS kijken, zien we twee debutanten: Jens de Jong en Maarten Jonker.

De volledige selectie voor het treffen met TVC: Melvin Koning, Richard Meursing, Dennis van der Heide, Martijn Bosman, Guido Koolen, Ricardo Smit, Jordi van Esch, Jannes Siegers, Ivo Drenth, Tim Assman, Sven Pilon, Gijs Baving, Jens de Jong, Wouter de Vries, Maarten Jonker, Pepijn Schuurs en Mathijs Buist.