GOMOS heeft donderdagavond opnieuw slechte zaken gedaan in de 2e klasse K. Waar de ploeg van trainer Wim Bakering zondag nog verloor van Roden ging het nu op eigen veld met 1-4 onderuit tegen Hoogezand.

In de eerste helft kregen beide ploegen weinig tot geen kansen. GOMOS was slordig aan de bal en kon weinig kansen creëren. Ronald Sloots kreeg de eerste kans van de wedstrijd, maar de verdediger kopte naast. In de 39e minuut kwam Hoogezand op een 0-1 voorsprong. Na een gevaarlijke uitbraak kwam doelman Melvin Koning ver uit het doel, de aanvaller van Hoogezand was eerder bij de bal en maakte de openingstreffer. GOMOS kwam voor rust nog wel langszij. Uit een corner van Guido Koolen kopte Roy Slachter raak, via een speler van Hoogezand.

In de tweede helft kregen de Norgers gelijk een grote kans. Jannes Siegers kwam één op één met de doelman maar faalde in de afronding. In de rebound kreeg Jordi van Esch ook de bal niet in het doel. Na een uur spelen kwamen de gasten uit Hoogezand op een 1-2 voorsprong, na een geweldige uithaal van afstand. Trainer Bakering bracht aanvallers Joris Adams en Jeroen van der Horst. Vlak daarna ging scheidsrechter Bouw lelijk in de fout nadat een verdediger van Hoogezand de bal uit de eigen zestien meter stompe. De bal ging echter niet op de stip. Een kwartier voor de wedstrijd werd de wedstrijd beslist. Hoogezand counterde en kwam op een een 1-3 voorsprong. In de laatste minuut werd de stand zelfs 1-4.

Komende zondag 8 april speelt opnieuw een thuiswedstrijd. Dan komt Amicitia VMC uit Groningen op bezoek. De aftrap op Sportpark Schapendrift in Norg is om 14.00 uur.