Voetbalvereniging GOMOS steunt FC Groningen in de moeilijke tijd van het Coronavirus. GOMOS koopt voor het volgende seizoen namelijk twee seizoenkaarten van de Eredivisionist.

FC Groningen is onlangs met een campagne gestart om meer seizoenkaarten te verkopen, om zichzelf door de financiële problemen te helpen. Zo hebben meerdere oud-FC Groningen spelers acties ondernomen en seizoenkaarten gekocht, zo ook onze hoofdtrainer Martin Drent. GOMOS heeft een nauw samenwerkingsverband met FC Groningen. Zo heeft de Eredivisionist de laatste twee jaar een trainingskamp belegd in Norg en vond het FC Groningen Voetbalkamp de laatste tien jaar plaats op de velden van GOMOS. De Groningers spelen ook regelmatig een oefenwedstrijd in Norg.

Het bestuur van GOMOS is zeer verheugd met de banden met FC Groningen en wil een steentje bijdragen door het aanschaffen van twee seizoenkaarten. Wanneer er weer publiek wordt toegestaan bij wedstrijden wil GOMOS deze kaarten weggeven aan vrijwilligers binnen de club.

Foto 1: FC Groningen-spits Romano Postema met de campagneposter “Laat ons weer eens juichen”.

Foto 2: FC Groningen traint op het hoofdveld in Norg.