Het eerste weekend van het jaar 2020 stond bij voetbalvereniging GOMOS uit Norg in het teken van het jaarlijkse Rommelpottoernooi. Dit traditionele zaalvoetbalevenement is al jaren niet meer weg te denken van de activiteitenkalender en kan ook voor dit seizoen als zeer succesvol worden betiteld.

Het Rommelpottoernooi begon zaterdagochtend in de sporthal van De Brinkhof met de jongste jeugd. Vervolgens kwamen alle leeftijdscategorieën aan bod. De organisatie had voor een leuke indeling gezorgd, er zaten namelijk een aantal zeer spannende wedstrijden tussen. De winnende teams kregen na afloop een heerlijke slagroomtaart. Zo als gewoonlijk begon om 18.00 uur het toernooi voor de Senioren, Dames, O19, vrijwilligers en oud-leden. De zaterdag werd zeer gezellig afgesloten bij het Wapen van Norg, waar DJ Rick O’Neal tot in de late uurtjes de voetjes van de vloer kreeg.

Het toernooi voor de senioren kreeg op zondagochtend een vervolg. Nadat alle poulewedstrijden waren afgewerkt plaatsten de beste teams zich voor de finalewedstrijden. De grote finale ging uiteindelijk tussen Wimsalabim en Wesley 2.0. Door een treffer van teamcaptain Nick Matthezing ging de winst uiteindelijk naar Wesley 2.0. Het team van captain Roy Slachter werd tweede. De gedeeld derde plaats was voor LH7 (teamcaptain Jasper Boer) en Zoon van de Flikken (teamcaptain Ricardo Smit). Remon Darmeveil uit GOMOS JO19-2 werd uitgeroepen tot beste speler van het toernooi. Ondanks een aantal afmeldingen door griep werd het weer een succesvol toernooi. Net als voorgaande jaren stond gezelligheid, sportiviteit en verbondenheid hoog in het vaandel. Het Rommelpottoernooi werd gezellig afgesloten bij de bar in De Brinkhof, met onder andere het rad van avontuur.