GOMOS wil komende zondag de goede start in Rolde een passend vervolg geven. In de eerste thuiswedstrijd van de competitie is Sellingen de tegenstander. 

Drie gestolen punten, gaf Bas Veldman afgelopen zondag maar direct toe. Maar de hoofdtrainer van GOMOS was er maar wat blij mee. En terecht, want winnen bij Rolder Boys is niet veel teams gegeven. Het geeft de geel-zwarten een heerlijke start van de competitie. Komende zondag mag het voor het eigen publiek laten zien wat het kan en dat tegen het Oost-Groningse Sellingen.

Dat kon nog wel eens een lastige dobber worden, want Sellingen staat na een speelronde ook op drie punten. Thuis werd met 2-1 gewonnen van Stadspark. Dat is knap van de club die in 2019 nog uitkwam in de vierde klasse. Een club ook met mooie kleuren, want Sellingen speelt – net als GOMOS – in het geel met zwart.

Er is GOMOS veel aan gelegen om zondag weer een mooie pot voetbal neer te zetten. In Rolde maakten de aanvallers (Robert Elsinga, Wouter Speelman en Tim Assman) het verschil, wie laten zich voor het eigen publiek zien?

Hieronder de zeventienkoppige selectie van VV GOMOS. We vragen uw speciale aandacht voor Thijmen Stam uit de JO19-1. Hij staat zondag voor het eerst op het wedstrijdformulier.

De namen: Melvin Koning, Thijmen Stam, Richard Meursing, Roy Slachter, Ramon Klok, Martijn Bosman, Gijs Baving, Jordi van Esch, Ricardo Smit, Tim Assman, Wouter Speelman, Ivo Drenth, Edwin Rozenveld, Wouter de Vries, Jorden Wegdam, Jannes Siegers, Robert Elsinga.