Vanmiddag opent GOMOS de competitie op bezoek bij VKW. In Westerbork trappen de mannen van Martin Drent om 14:00 uur af. 

Na de beker begint nu dan het echte werk. Eindelijk weer competitievoetbal, met meteen een mooie Drentse kraker op het menu. In voorgaande jaren trof GOMOS de blauwhemden uit Westerbork al vaak, met wisselend succes. In 2019 was VKW in de nacompetitie nog met 3-0 te sterk, waardoor trainer Wim Bakering afscheid nam met een nederlaag.

Inmiddels is het 2021 en ziet de wereld er heel anders uit. Martin Drent aan het roer en Ricardo Smit als roerganger. Hoewel de bekercompetitie geen doorslaand succes was (alleen Helpman werd verslagen) zijn de verwachtingen hoog. GOMOS verschijnt met een nagenoeg fitte selectie aan de aftrap. Routiniers Guido Koolen en Ronald Sloots zijn vanwege blessures de grote afwezigen.

De man om bij VKW in de gaten te houden is Anjo Willems (foto onder). Hij schoot al 225 keer raak in zijn loopbaan als amateurspits. Aan de Norger verdediging de schone taak om de scherpschutter van scoren af te houden. Wij wensen de verdedigers derhalve veel succes.

Het belooft een mooie dag te worden op zowel het sportpark in Norg als aan de Perkenslag in Westerbork. Laten we hopen dat GOMOS een sterke ouverture van de competitie kent. Hup GOMOS!

De selectie: Melvin Koning, Richard Meursing, Jeffrey Krul, Roy Slachter, Dennis van der Heide, Ricardo Smit, Ivo Drenth, Jordi van Esch, Jannes Siegers, Robert Elzinga, Edwin Rozenveld, Tim Assman, Thomas Verra, Wouter Speelman en Maurice van der Velde.