GOMOS heeft zondagmiddag met 0-0 gelijk gespeeld bij ASVB. Mede door een aantal goede reddingen van GOMOS-goalie Melvin Koning wisten de nummers 1 en 2 van de derde klasse B het net in Blijham niet te vinden.

Op een zonnig sportpark in Blijham begon GOMOS goed aan de wedstrijd en kreeg het een aantal goede mogelijkheden uit gevaarlijke spelhervattingen. Aan de andere kant was ASVB dichtbij de openingstreffer. Een vrije trap van de thuisploeg ging maar net over. In de tweede helft kreeg ASVB de grootste kansen, maar doelman Melvin Koning stond, soms met wat kunst en vliegwerk, steeds op de goede plek. GOMOS kreeg na rust één goede kans. Ivo Drenth wist van dichtbij de bal in het doel te schieten, maar er was al gefloten voor buitenspel. Zo stond er na 90 minuten een 0-0 eindstand op het scorebord.

Ondanks het gelijke spel blijft GOMOS met 17 punten uit 7 wedstrijden koploper in de derde klasse B. Wildervank won met maar liefst 0-8 bij Actief en is gestegen naar de tweede plaats. De Wildervankers hebben één punt minder dan GOMOS, maar speelde een wedstrijd minder. ASVB staat met 15 punten uit 7 wedstrijden op de derde plaats.

Door het bekerweekend staan er komende zondag 23 oktober geen wedstrijden op het programma in de derde klasse B. Op zondag 30 oktober speelt GOMOS de thuiswedstrijd tegen Veendam 1894. De ploeg van ex-prof en aanvalsleider Marnix Kolder staat momenteel op de vijfde plaats.