GOMOS heeft zondagmiddag het seizoen afgesloten met een ruime overwinning. Op Sportpark Schapendrift in Norg waren de Norgers met 4-0 te sterk voor FC Lewenborg.

Na een halfuur spelen kwam de thuisploeg op een 1-0 voorsprong dankzij een doelpunt van Ivo Drenth. Vlak daarvoor werd het publiek opgeschrikt door een blessure van Richard Meursing. De verdediger kwam in botsing met een speler van FC Lewenborg en moest per brancard van het veld en ging vervolgens met de ambulance naar het ziekenhuis.

Na de rust liep de ploeg van trainer Wim Bakering uit naar een 4-0 overwinning. Jannes Siegers, Joris Adams en Guido Koolen (penalty) wisten het net te vinden. Door de overwinning heeft kampioen GOMOS alle thuiswedstrijden van het seizoen gewonnen, een unieke prestatie! Op naar de 2e klasse!

Richard Meursing
De ongelukkige Richard Meursing is inmiddels weer thuis. Na een nachtje ziekenhuis heeft hij alleen nog wat hoofdpijn. Alle controles in het ziekenhuis zijn goed verlopen. Wij wensen Richard een voorspoedig herstel!

img_5914