Na het gelijke spel van vorige week tegen Valthermond (2-2), maakt GOMOS zich op voor de laatste wedstrijd van 2023. 

Afgelopen donderdag prolongeerde GOMOS 1 succesvol de titel van de jaarlijkse sportquiz. Voor de laatste overwinning van GOMOS op het veld moeten we terug naar eind oktober. En hoewel dat lang geleden is, moet gezegd worden dat er in de periode slechts vier wedstrijden werden afgewerkt. Desondanks is het hoog tijd voor een overwinning.  

Als we een blik op de ranglijst werpen, lijkt Stadspark (11e) op het eerste oog de uitgelezen tegenstander daarvoor. Van onderschatting mag echter geen sprake zijn: de middenmoot ligt dicht bij elkaar en de Groningers wonnen hun laatste twee wedstrijden (3-2 tegen HOVC en 4-2 tegen Oldeholtpade). Tegen laatstgenoemde ploeg verloor GOMOS onlangs met 5-1.  

GOMOS heeft in ieder geval goede herinneringen aan Stadspark. Wie herinnert zich nog de bijna-kampioenswedstrijd op bezoek bij Stadspark in mei 2018? GOMOS was destijds met 1-3 te sterk, waardoor het kampioenschap bijna niet meer mis te lopen was. 

De volgende namen zijn er zondag bij: Melvin Koning, Thijmen Stam, Richard Meursing, Roy Slachter, Ramon Klok, Martijn Bosman, Wouter Honebeek, Ricardo Smit, Jordi van Esch, Jorden Wegdam, Wouter Speelman, Tim Assman, Ivo Drenth, Edwin Rozenveld, Wouter de Vries, Jannes Siegers en Robert Elsinga.