Op deze frisse zondagmiddag speelde Gomos hun tweede thuiswedstrijd van deze week, nu was SC Stadspark de tegenstander, er werd op het (volgens beide teams) slechte hoofdveld gevoetbald. En net als de wedstrijd van afgelopen donderdag tegen Jubbega (2-2) eindigde voor Gomos ook deze in een gelijkspel (1-1).

Scoreverloop:

44e minuut 1-0 Gomos doelpuntenmaker Tim Assman ( prachtige omhaal)

66e minuut 1-1 SC Stadspark doelpuntenmaker Cedwin Tiel

Aanvulling: 84e minuut penalty voor Gomos, niet benut door Edwin Rozenveld.

Na afloop van de wedstrijd sprak ik met onze Gomos trainer Martin Drent,

Martin was kort en bondig, Gomos had een hele lastige middag, we waren slordig in balbezit en dat al vanaf de eerste tot de laatste minuut. En ook al kwamen we door de fantastische omhaal van Tim Assman op voorsprong, voetballend werd het niet rustiger. En dan hoop je dat je in de 2ehelft beter gaat voetballen, maar we hebben geen moment ons eigen niveau aangetikt. Er zit op dit moment gewoon even niet meer in aldus Martin, we hadden vandaag ook een aantal spelers die vorig jaar nog in het tweede speelden, dus die hebben al een behoorlijke stap gemaakt. En daarnaast hadden we vandaag ook nog een debuut in Gomos 1 van keeper (Mathijs Buist, 17 jaar), die het overigens hartstikke goed deed, dus je kan ook best wel wat positieve dingen zien. Maar dit was gewoon niet voldoende voor Gomos, wel qua inzet en passie dat zat goed, maar het voetbal dat we vandaag hebben gespeeld kost ons ontzettend veel kracht, dat valt niet op te brengen en dan mag je concluderen dat 1-1 een terechte uitslag is.

Op de vraag of het spelen van 2 wedstrijden in 1 week nog van invloed kan zijn geweest op het spel van vandaag antwoordt Martin, dat hakte er wel in, sommige jongens hadden het heel erg moeilijk, maar aan de andere kant in het begin van de wedstrijd kan je er nog niet doorheen zitten en toen hadden we het ook al lastig.

Eindconclusie, Gomos heeft een lastige middag gehad, voornamelijk veroorzaakt door zichzelf.