GOMOS neemt het dit weekend in een uitwedstrijd op tegen Germanicus. Beide ploegen zijn uitvorm en daarom naarstig op zoek naar een overwinning.

GOMOS zit in een moeilijke fase. De ploeg van Martin Drent verloor vorige week voor de vierde keer op rij. Ondanks de vele kansen ging SVBO er met de winst vandoor (0-1).

Tegenstander Germanicus staat momenteel op de laatste plaats in de 1e klasse E. De Coevordenaren hebben drie punten uit zes wedstrijden. In een thuiswedstrijd met SVBO bleek Germanicus met 3-2 te sterk.

Vorig seizoen werd de uitwedstrijd tegen Germanicus niet uitgespeeld vanwege een blessure van de scheidsrechter. Na 70 minuten kon de arbitrage niet verder wegens een hamstringblessure. Germanicus stond op dat moment 2-0 voor. De laatste twintig minuten werden een aantal weken later zonder resultaat uitgespeeld. In de thuiswedstrijd rekende GOMOS wel af met Germanicus; een goal van Jannes Siegers bleek genoeg voor de drie punten.

De selectie voor het treffen met Germanicus: Melvin Koning, Richard Meursing, Jeffrey Krul, Roy Slachter, Guido Koolen, Ricardo Smit, Jordi van Esch, Jannes Siegers, Tim Assman, Martijn Bosman, Tom van Birgelen, Edwin Rozenveld, Wouter Speelman, Wouter de Vries en Jorden Wegdam.