Na nederlagen bij Sellingen (3-0) en thuis tegen Forward (1-2) is GOMOS er veel aan gelegen om zondag op bezoek bij Musselkanaal drie punten op te halen. Maar de tegenstander van de Norgers staat er anders op dan half oktober, toen GOMOS eenvoudig met 3-0 won. 

Op dat moment bezat Musselkanaal nog maar een punt en had het net een trainerswissel achter de rug. De rust lijkt teruggekeerd en de ploeg staat nu op dertien punten, al staat het nog wel op een degradatieplek. Vorige week verloren de Knoalsters nog met 3-2 van directe concurrent Stadspark. Voor de groenhemden is het daarom nu ook zaak punten binnen te slepen.

In GOMOS treft het een ploeg die wisselende resultaten haalt. Half februari werd er terecht gewonnen van runner-up Helpman, maar twee nederlagen verder komt de nacompetitiestreep weer gevaarlijk dichtbij. Vanaf de negende plek speel je immers tegen degradatie en GOMOS staat momenteel nog maar twee punten boven die streep.

Op 15 oktober won GOMOS op het eigen kunstgras door twee goals van Robert Elsinga en eentje van Jannes Siegers. Morgen vertrekken de Norgers met de volgende namen richting Musselkanaal:
Mathijs Buist, Wouter Honebeek, Roy Slachter, Ramon Klok, Richard Meursing, Martijn Bosman, Jeffrey Krul, Jordi van Esch, Ricardo Smit, Ivo Drenth, Tim Assman, Jorden Wegdam, Sven Pilon, Wouter de Vries, Edwin Rozenveld, Robert Elsinga.