Na de ruime overwinning bij BATO was Annen afgelopen zondag de tegenstander van GOMOS. De ploeg van trainer Wim Bakering begon uitstekend aan de bekerwedstrijd. Via doelpunten van Jeroen van der Horst en Jannes Siegers kwam GOMOS binnen het kwartier al op een 2-0 voorsprong. Nadat een speler van Annen door een slaande beweging met rood van het veld moest, maakte Jeroen van der Horst zijn tweede treffer van de middag. Vlak voor rust maakte Annen de 3-1.

In de tweede helft kopte Roy Slachter uit een corner van Jelle Smilda de 4-1 binnen. Even later maakte Annen uit een strafschop de 4-2. Door doelpunten in de slotfase van Ivo Drenth en Luuk Steenbergen kwam de 6-2 eindstand op het scorebord. Een zeer goede overwinning op Annen, dat komend seizoen uitkomt in de 2e klasse!

Veendam 1894 won het duel met BATO (2-1). Het duel van GOMOS tegen Veendam 1994 ging afgelopen donderdag niet door. Deze wordt dinsdag 1 september ingehaald. De aftrap in Norg is om 18:30 uur. De winnaar van dit duel plaatst zich voor de volgende bekerronde. Aanstaande zondag 6 september opent GOMOS de competitie met een thuiswedstrijd tegen VAKO. Na afloop groot feest in de kantine met DJ-zanger Appie de Jong.