Na het doordeweekse treffen op ons eigen kunstgras tegen Jubbega (2-2), wacht GOMOS drie dagen later alweer een thuiswedstrijd. Stadspark reist zondag af naar Norg voor een wedstrijd tussen de nummer 5 en 11 van de 1e klasse F. 

GOMOS deelde donderdagavond de punten met het lager geklasseerde Jubbega. “Normaal gesproken moet je winnen van zo’n ploeg. Toch ben ik tevreden over de inzet en het spel”, reageerde hoofdtrainer Martin Drent na afloop van de wedstrijd. 

Het wordt zondag een weerzien met een goede bekende tegenstander. Wie herinnert zich nog de bijna-kampioenswedstrijd op bezoek bij Stadspark in mei 2018? GOMOS was destijds met 1-3 te sterk, waardoor het kampioenschap bijna niet meer mis te lopen was.  

Bij Stadspark gaat het dit seizoen nog niet bepaald voor de wind. Na 10 wedstrijden zijn er slechts 8 punten verzameld, waardoor het in de onderste regionen bivakkeert.  

Toch mag er van onderschatting geen sprake zijn, aangezien Stadspark dit kalenderjaar goed begonnen is. Allereerst was daar de klinkende derbyzege tegen GRC (2-5). Een week later hield het SVBO op 0-0. Datzelfde SVBO was op 13 februari nog met 5-1 te sterk voor GOMOS.  

Wil GOMOS de aansluiting blijven houden met de bovenste plekken, dan dient het zondag punten te pakken. Dat moet gebeuren met een debutant onder de lat. De jonge doelman Mathijs Buist (17) verschijnt tegen Stadspark aan de start. Lees hieronder de volledige selectie voor zondag: 

 

Mathijs Buist 

Tom van Birgelen 

Wouter Honebeek 

Martijn Bosman 

Guido Koolen 

Roy Slachter 

Jannes Siegers 

Jordi van Esch 

Tim Assman 

Robert Elsinga 

Edwin Rozenveld 

Jeffrey Krul 

Friso Tonckens 

Wouter de Vries 

Ruben van der Meulen