GOMOS komt komend seizoen voor het derde jaar op rij uit in de 1e klasse F. Waar de Norgers tijdens het debuutseizoen op de vierde plaats eindigden, werd het afgelopen seizoen door het Coronavirus niet uitgespeeld. De negende plaats mag dan ook voor lief worden genomen. Komend seizoen het derde jaar in 1F, met daarin twee nieuwe ploegen.

Germanicus uit Coevorden stond bij het stilleggen van de competitie bovenaan in de 2e klasse L, met vier punten los van nummer 2 Valthermond. De KNVB besloot om Germanicus, dat voor het laatst in 15/16 actief was in de 1e klasse, te laten promoveren. Hetzelfde geldt ook voor vv Jubbega. De Friezen stonden in de 2e klasse K echter niet bovenaan. Maar met 33 punten uit 14 wedstrijden pakte Jubbega gemiddeld de meeste punten per wedstrijd. Het verzoek om te promoveren werd door de KNVB dan ook gehonoreerd. Jubbega speelt voor het eerst sinds 1973 weer op 1e klasse niveau. Het afgelopen seizoen speelde GOMOS nog voor de beker tegen Jubbega. Het werd een bizar bekerduel waarin GOMOS een 6-2 voorsprong uit handen gaf en met 6-7 verloor.

Germanicus en Jubbega nemen ten opzichte van vorig seizoen de plekken in van GAVC en Dalfsen. GAVC vroeg vrijwillige degradatie aan, terwijl Dalfsen naar district Oost verhuist.