GOMOS heeft vrijdagavond de klaverjaswedstrijd in en tegen Veenhuizen gewonnen. Vijftig kaarters (25 van GOMOS en 25 van Veenhuizen) namen het op in de kantine van Veenhuizen en namen revanche van de uitnederlaag van vorig seizoen. Het werd weer een zeer gezellige avond.

In de kantine van Veenhuizen werden er drie boompjes gekaart. Bij elk spelletje zaten van beide voetbalverenigingen twee kaarters aan tafel. Waar GOMOS vorig seizoen ten onder ging werd er nu met ruim verschil gewonnen. De grote winnaar van de avond werd uiteindelijk Gerard Posthumes. Hij eindigde op een puntenaantal van 9278. Ook de tweede prijs ging naar huize Posthumes, want Trijn Buivinga eindigde met 5877 punten op de tweede plaats. De derde plek was voor Anna Mulder van Veenhuizen (5558 punten). De poedelprijs ging ook naar GOMOS, Rikus Hartlief eindigde als laatste. GOMOS eindigde op een puntenaantal van 118462 en Veenhuizen op 114214.

Door de overwinning is de stand 2-1 geworden in het voordeel van GOMOS. Op vrijdag 7 september staat de volgende klaverjasavond op het programma, dan weer in de kantine in Norg.