GOMOS speelde deze zondagmiddag tegen Stadskanaal, de Norgers traden aan met in de basis nog steeds keeper Mathijs Buist. Wouter Speelman had in de 7ste minuut een goed schot in de benen, helaas ging deze rakelings naast, Edwin Rozenveld kreeg tien minuten later een mooie kans en benutte deze, na de voorzet van Ivo Drenth scoorde Edwin beheerst met binnenkant voet, GOMOS op de 1-0! GOMOS leek op dreef, want in de 22ste minuut was het nu Ivo Drenth die na een corner van Ricardo Smit de 2-0 binnenschoot. Stadskanaal kwam in de 27ste minuut via Wessel Klijnstra nog wel terug op de 2-1, maar even later moest de keeper van Stadskanaal een geweldige redding uitvoeren en een treffer van Ivo Drenth daarmee voorkomen. Ivo Drenth was op dreef want iets later kwam zijn kopbal op de lat terecht. Er werd nog een goal van GOMOS afgekeurd vanwege duwen, vlak voor rust voorkwam Mathijs Buist met een goede redding de gelijkmaker.
Tweede helft
In de tweede helft werd Robert Elsinga in het veld gebracht, Edwin Rozenveld maakte plaats voor hem. En toen brak er een kaartenperiode aan, eerst Tim Assman vanwege te fel doorgaan en in de 68ste minuut een directe rode kaart voor Kevin Nijmeijer van Stadskanaal na een harde charge op Robert Elsinga, gevolgd even later door een gele kaart voor Wouter de Vries en het kaartenspel ging nog even door. Een dubbele gele kaart viel er namelijk nog voor een speler en de trainer van Stadskanaal. Tien minuten voor het einde verliet Ivo Drenth het veld, Wouter Speelman kwam erin, GOMOS had het ondanks de 10 tegen 11 lastig op het einde. De druk van Stadskanaal nam toe en dat resulteerde in de laatste (gele) kaart van deze middag na een overtreding op Jorden Wegdam. Het laatste schot van Stadskanaal was prooi voor Mathijs Buist. GOMOS won deze zondagmiddag weer eens, de mannen kregen het met 10 tegen 11 moeilijker dan met 11 tegen 11, maar de 3 punten bleven in Norg!