GOMOS ME1 is zaterdagmorgen 14 november najaarskampioen geworden. Tegenstander Gorecht ME2 werd maar liefst met 23-0 verslagen. De meiden van ME1 wonnen tot nu toe alle competitiewedstrijden en zijn één wedstrijd voor het einde niet meer in te halen door naaste concurrent Glimmen/Yde de Punt ME1.

Ondanks het koude en regenachtige weer stond er veel publiek langs de kant. Onder andere een groot deel van de selectie was aandachtig toeschouwer op Sportpark Schapendrift in Norg. Na de gewonnen wedstrijd kregen de speelsters van ME1 een kampioenshirt. Er was nog een verassing.. Namens de selectie feliciteerde Jan-Harm Siegers de speelsters en werd een middagje zwemmen in het Molenduinbad aangeboden. Nog voor het bezoek aan het zwembad werd er patat gegeten in de kantine en ging men natuurlijk met de huifkar door het dorp. De feestelijke dag werd afgesloten met een barbecue bij trainer Reinald Arends.

Klik hier voor een fotoverslag.

 

IMG_6049