GOMOS wil zich herpakken na de zure nederlaag vorige week in eigen huis tegen Sellingen. Dat moet gebeuren in Groningen, tegen GSAVV Forward.

‘We speelden beter dan in de gewonnen wedstrijd tegen Rolder Boys’, constateerde hoofdtrainer Bas Veldman na de nederlaag tegen Sellingen. Ondanks dat deze wedstrijd niet winnend werd afgesloten, werd er wel beter gevoetbald. In de eerste helft mistte GOMOS enkele kansen, waarna Sellingen via een afstandsschot de leiding nam. In de tweede helft kwamen de Norgers nog scherper voor de dag. Robert Elsinga zorgde voor de aansluitingstreffer. En net waar GOMOS aan de drie punten dacht, sloeg Sellingen in een counter toe: 1-2. In de blessuretijd dacht Tim Assman nog te scoren, maar zijn doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. Zo staat GOMOS na twee wedstrijden op 3 punten in de competitie.

GSAVV Forward is het seizoen begonnen met een 2-2 gelijkspel tegen Annen en een 2-4 overwinning bij Stadspark. Net als GOMOS zijn ze in de beker uitgeschakeld.