Vanmiddag speelt GOMOS haar eerste wedstrijd van dit kalenderjaar. De Norgers gaan op bezoek bij HOVC.

Ruim één maand is het geleden dat GOMOS hun laatste wedstrijd speelde. In de winterstop werkte de ploeg tijdens het trainingskamp in Winterberg aan een stukje teambuilding.

Eens kijken of die periode zich kan vertalen naar het veld. Want de resultaten vielen in de eerste seizoenshelft enigszins tegen. In veel wedstrijden was GOMOS de betere partij, maar verzuimden ze om de volle buit te pakken. In een competitie waar het puntenverschil in de middenmoot erg klein is, staat de ploeg van Bas Veldman vijfde.

Tegenstander Hunso Oring Valtherboys Combinatie, ofwel HOVC, kent een moeizame eerste seizoenshelft. In negen wedstrijden verzamelden de blauw-witten negen punten, waardoor ze op een elfde plek staan. 

Bij GOMOS is Jannes Siegers voor een lange periode uitgeschakeld wegens een zware blessure. Zodoende missen de geel-zwarten een belangrijke schakel, want Siegers was vorig jaar goed voor 19 doelpunten. Sven Pilon en Juan Kemker zitten voor het eerst dit seizoen bij de wedstrijdselectie.

De selectie:

Melvin Koning, Mathijs Buist, Wouter Honebeek, Roy Slachter, Ramon Klok, Martijn Bosman, Juan Kemker, Jordi van Esch, Ricardo Smit, Tim Assman, Wouter Speelman, Dennis van der Heide, Edwin Rozenveld, Wouter de Vries, Jorden Wegdam, Sven Pilon en Robert Elsinga.