De laatste wedstrijd van het lopende seizoen is er een waar voor GOMOS weinig op het spel staat. De ploeg van trainer Bas Veldman kan niet meer promoveren of degraderen, en maakt zich op voor nog een jaar tweede klasse. Op bezoek bij het Groningse Helpman wacht de afscheidswedstrijd van hoofdtrainer Bas Veldman. 

Veldman gaat aan de slag bij ACV uit Assen en wordt opgevolgd door Bernd van Bolhuis. Laatstgenoemde was al eerder trainer van de Norger hoofdmacht en maakt op woensdagavond 3 juli een mooie rentree. Dan staat namelijk de wedstrijd tegen FC Groningen op het programma in Norg.

Maar eerst moet de competitie worden uitgespeeld. En waar GOMOS nog om de kat z’n staart meedoet, staat er voor tegenstander Helpman nog iets op het spel. Zij kunnen namelijk nog de nacompetitie voor promotie gaan spelen. Daarvoor moeten zij winnen en Annen punten verspelen tegen Sellingen. In theorie zou een gelijkspel tegen GOMOS ook kunnen volstaan, maar dan moet Annen verliezen in Oost-Groningen.

GOMOS zal er alles aan doen om trainer Veldman een mooi laatste resultaat te gunnen. De volgende namen moeten daarvoor gaan zorgen:

Mathijs Buist, Melvin Koning, Roy Slachter, Ramon Klok, Richard Meursing, Martijn Bosman, Jeffrey Krul, Jordi van Esch, Ricardo Smit, Ivo Drenth, Tim Assman, Jorden Wegdam, Wouter Speelman, Youri Flik, Wouter de Vries, Edwin Rozenveld, Robert Elsinga.