GOMOS heeft zondagmiddag na twee overwinningen op rij weer een verliespartij geleden. De ploeg van trainer Martin Drent ging op bezoek bij SVBO en verloor met 4-1.

GOMOS had in Emmen het betere van het spel maar werd geslacht in effectiviteit. De thuisploeg kwam al in de vijfde minuut op een 1-0 voorsprong. GOMOS herpakte zich en kwam na een halfuur spelen weer op gelijke hoogte. Na een mooie aanval tikte Ivo Drenth van dichtbij de gelijkmaker binnen, 1-1. De Norgers waren voor rust dichtbij de voorsprong, maar aanvoerder Guidon Koolen zag zijn schot worden gekeerd.

De eerste grootste kans in de tweede helft was ook voor GOMOS, maar deze keer werd het schot van Jordi van Esch tegen gehouden. Even later kwam SVBO wel op voorsprong. Uit een vrije trap werd raak gekopt. Uit een corner van Guido Koolen had Robert Elsinga de 2-2 op zijn hoofd, maar de bal ging naast. Tien minuten voor tijd besliste SVBO de wedstrijd. De bal ging op de stip na een overtreding van Ronald Sloots. Doelman Melvin Koning keerde vervolgens de strafschop maar in de rebound was het alsnog raak. In de slotfase werd het ook nog 4-1.

Door de nederlaag is GOMOS met zeven punten uit vijf wedstrijden gezakt naar de achtste plaats in de 1e klasse F. Aanstaande zondag 3 november speelt GOMOS de thuiswedstrijd tegen Noordster, dat evenveel punten heeft. De aftrap op Sportpark Schapendrift in Norg is om 14.00 uur.