GOMOS is donderdagavond uitgeschakeld op het prestigieuze Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. De ploeg van trainer Martin Drent kwam tijdens de kwartfinale in Dalen slecht voor de dag en eindigde op de vierde plaats in de poule.

In een afgeladen sporthal in Dalen ging GOMOS tijdens de openingswedstrijd hard onderuit. Competitiegenoot VKW uit Westerbork was met met 1-4 te sterk. Edwin Rozenveld maakte vlak na de openingstreffer nog wel gelijk, maar VKW liep uit naar een ruime zege. Even later ging ook de tweede poulewedstrijd verloren. Na een ongelukkig eigen doelpunt van Ronald Sloots ging GOMOS met 3-0 onderuit tegen Gramsbergen. Toch liet GOMOS het hoofd niet hangen. De derde poulewedstrijd tegen SVV’04 uit Schoonebeek werd gewonnen. De Norgers kwamen door doelpunten van Ivo Drenth en Ronald Sloots al snel op een 2-0 voorsprong. En die voorsprong werd niet meer weggeven. Door goals van Ricardo Smit, Jannes Siegers en opnieuw Ronald Sloots werd het zelfs 5-2. Door deze zege mocht GOMOS zelfs even hopen op de halve finale. Helemaal toen VKW even later tegen Gramsbergen een strafschop miste in de laatste seconde. GOMOS moest in ieder geval de laatste poulewedstrijd winnen van thuisploeg Dalen. Het ging gelijk op, maar door een knullige fout achterin verloor GOMOS vlak voor tijd met 1-0.

Zo moest GOMOS helaas afscheid nemen van Protos Weering. De Norgers deden voor het eerst mee aan dit prachtige zaalvoetbaltoernooi en kijken uit naar de volgende editie. De selectie wil graag alle meegereisde supporters die naar Beilen en/of Dalen zijn meegereisd bedanken voor de steun!