GOMOS speelt aanstaande zondag 9 april de thuiswedstrijd tegen ASVB. Bij winst kan de ploeg van trainer Wim Bakering de titel pakken, maar dan moet Muntendam ook punten verspelen. Wij blikken alvast vooruit.

Door: Jasper Boer

GOMOS kan zondag de eerste Drentse kampioen van het seizoen worden. De Norgers zijn nog altijd ongeslagen in de 3e klasse B. Waar GOMOS blijft winnen verspelen Muntendam en ASVB na de winterstop bijna wekelijks punten. De geel/zwarte formatie is komend weekend nog wel afhankelijk van nummer twee Muntendam. De Muntendammers spelen een thuiswedstrijd tegen Annen, en mogen niet winnen. Anders wordt het kampioenschap voor minimaal één week uitgesteld.

stand

De tegenstander
GOMOS moet dan ook zelf winnen van ASVB. En winnen van de Witte Muizen? Dan doe je niet zomaar. ASVB (met een prachtig clublied) verloor dit seizoen nog maar één keer. De ploeg van trainer Richard Nuus verloor alleen op bezoek bij Muntendam (3-1). De uitwedstrijd in Blijham eindigde eerder dit seizoen in een doelpuntloos gelijkspel. Doelman Melvin Koning voorkwam destijds met meerdere reddingen een nederlaag.

asvb-2

De wedstrijd
De wedstrijd op Sportpark Schapendrift in Norg begint om 14:00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter D.H.S. Bierma. In de rust van de wedstrijd is GOMOS JO7-1 (deel 1) aan de beurt voor de penaltybokaal. Ook RTV Drenthe zal aanwezig zijn op de Schapendrift. Een samenvatting van de wedstrijd is zondag om 18:30 uur te zien in het televisieprogramma Onze Club. Na afloop van de wedstrijd de derde helft met DJ TJESTO in de kantine. Ook bij geen kampioenschap gaat het feest in de kantine door. Iedereen is van harte welkom!

17553929_1614547921906002_5492562746821839605_n

Kom in GOMOS-kleding
Een oproep aan alle jeugdleden; kom zondag in GOMOS-kleding naar de wedstrijd en schreeuw GOMOS naar de 2e klasse! Neem ook sfeermateriaal mee. Jeugdleden met GOMOS-kleding kunnen in de rust van de wedstrijd een gratis ijsje ophalen in de kantine.

Tot zondag!

knipsel

asvbbbbbbb