GOMOS heeft afgelopen zondag de thuiswedstrijd tegen Havelte met 3-1 gewonnen. Na een moeizame eerste helft ging GOMOS in de tweede helft langs Havelte.

Al na een paar minuten kregen de gasten na een ongelukkige handsbal van Wesley Grevink een strafschop. Deze werd echter gestopt door doelman Rolf Brink. Even later was het wel raak en kwam Havelte op een 0-1 voorsprong. In de tweede helft kreeg de ploeg van trainer Wim Bakering meer grip op de wedstrijd en werd het gevaarlijk. Sven Pilon, die in de rust Wesley Grevink verving stuitte op de keeper. De gelijkmaker kwam van de voet van Jannes Siegers. Een schitterende vrije trap eindigde in de bovenhoek. Even later kwam GOMOS op een gelukkige wijze op voorsprong. Een steekpass van Jannes Siegers belandde via een speler van Havelte in het doel. De wedstrijd werd vervolgens beslist door opnieuw een mooie goal van Jannes Siegers.

Door de overwinning klimt GOMOS naar de vijfde plaats in de derde klasse B. Aanstaande zondag 13 december speelt GOMOS de uitwedstrijd bij LEO Loon. De wedstrijd in Loon begint om 14:00 uur.

De jongste kabouters tijdens de penaltybokaal in de rust.