Zaterdag staat de laatste poulewedstrijd in de beker op het programma. GOMOS reist af naar Sportpark Het Noorden voor een duel met zaterdag-tweedeklasser VV Groningen. 

GOMOS hoopt dan de laatste strohalm te pakken om alsnog door te bekeren. Na de 3-1 nederlaag tegen PKC’83, speelden de Norgers vorige week doelpuntloos gelijk tegen Rolder Boys. In de eerste helft was Rolder Boys de betere partij, het tweede bedrijf was GOMOS de bovenliggende ploeg. Zo stichtte onder meer Wouter Speelman veel gevaar en was hij dicht bij een goal. 

Tegenstander VV Groningen 

In februari dit jaar besloot VV Groningen zichzelf op te heffen en alle teams terug te trekken uit hun competitie. De beweegredenen: weinig publiek en steeds minder kantine-omzet, terwijl alles duurder werd. Het zou niet lang duren of de club was failliet verklaard. Een maand later kwam de club echter terug op dat besluit. Dertig vrijwilligers hebben hun schouders eronder gezet om de doorstart te bewerkstelligen. Met succes: VV Groningen is weer terug. Aan de uitslagen te zien heeft de ploeg van hoofdtrainer Mustafe Ahmed nog tijd nodig om op elkaar ingespeeld te raken. VV Groningen verloor haar beide bekerwedstrijden. In Rolde werd het 3-1 en tegen PKC’83 ging de Groningse ploeg er met duidelijke cijfers af: 2-8. 

Er is nog een kans dat GOMOS op doelsaldo doorbekert. Daarvoor moeten ze zelf het liefst met ruime cijfers winnen, en hopen dat PKC’83 ook hun derde bekerwedstrijd tegen Rolder Boys winnend afsluit. 

De selectie van morgen bestaat uit de volgende spelers: Mathijs Buist, Melvin Koning, Richard Meursing, Roy Slachter, Martijn Bosman, Ramon Klok, Jordi van Esch, Ricardo Smit, Wouter de Vries, Jorden Wegdam, Jannes Siegers, Ivo Drenth, Edwin Rozenveld, Wouter Speelman, Gijs Baving, Tim Assman, Jeffrey Krul en Robert Elsinga.