GOMOS opent de tweede seizoenshelft in eigen huis tegen WVV. Op het Schapendrift worden er 70 minuten gespeeld, aangezien het vorige duel na 20 minuten werd gestaakt door een geblesseerde scheidsrechter. De stand is nog 0-0. 

Voor de winterstop pakte GOMOS een knap punt, uit bij de nummer 4 NEO. Vorige week kweekte het elftal van Martin Drent nog meer vertrouwen door in een oefenwedstrijd zaterdag-eersteklasser Pelikaan S met 3-2 te verslaan.

Tegenstander WVV uit Winschoten staat er met een zesde plek in de competitie prima voor. Een speler om in de gaten te houden, is spits Ivar Bruins. Hij maakte onlangs de overstap van de O23 van WVV naar het eerste. In de onder-23 was hij goed voor 18 doelpunten in 12 wedstrijden, en ook in de Eerste Klasse heeft hij er al drie inliggen.

De selectie voor het restant met WVV:

Melvin Koning, Justin Oosterman, Richard Meursing, Jeffrey Krul, Jelle Smilda, Edwin Rozenveld, Tom van Birgelen, Roy Slachter, Tim Assman, Wouter Speelman, Jannes Siegers, Jordi van Esch, Ricardo Smit, Martijn Bosman en Ivo Drenth.